top of page

Sponsorer

En nöjd kund stannar kvar. Att hitta en ny kund och hantera en missnöjd är kostsamt. Därför tjänar båda parter på långvariga och goda relationer, där du vet att vi håller vad vi lovar.  

Vi bygger med hög kvalitet, men vi bygger också upp kunskap, gemenskap och investeringskapital. Detta utgör vår stabila grund för att kunna fortsätta växa och utvecklas – både som företag och individ. 

”Vi skapar stabila byggen genom långsiktiga och lönsamma relationer”. Vår vision symboliserar den goda cirkel som skapas när vi ger kunden vad den behöver, till ett pris som vi behöver, för att även i framtiden kunna växa och utvecklas.

Logga till sponsor
Logga till sponsor

TRYGGT OCH SÄKERT FÖR DIG

Bland våra kunder finns såväl villaägare och bostadsrättsföreningar som bygg- och husföretag.
Vi lämnar garanti på utförda jobb. Yrkesstolthet, ärlighet, professionalitet. Vi är små nog för att vara familjära. Och tillräckligt stora för att åta oss uppdrag i hela Skåne.

Be oss gärna om en kostnadsfri offert.

Glas och porslin från flera välkända varumärken

Klassiska glas och muggar är den perfekta presenten för jubilaren, studenten eller de nygifta. Hos oss hittar du glas med motiv från Lasse ÅbergRitzenhoff och Carl Larsson. Eller varför inte unna dig själv lite nytt porslin och glas. Dukningen och middagen med vännerna kommer att bli betydligt festligare! Vi skickar alltid din beställning omgående och med säker leverans. Välkommen till Nordstjärnan!

Logga till sponsor
Logga till sponsor
Ströms

Ströms Bowlingshop kommer alltid att sträva efter lägst möjliga priser på bästa möjliga kvalitetsjobb. Strävan att utveckla och sprida modern bowling är ledstjärnan för mig och för Ströms Bowlingshop in i framtiden.

Dialect är en lokal och nationell partner för IT- och telefonilösningar för små och medelstora företag. Vår utgångspunkt är att alltid hitta lösningar som gör det enkelt för dig att arbeta smart. Vi översätter IT till affärsnytta som gör att du som kund kan fokusera på det du är bäst på.

Vi är ca 250 medarbetare som finns på ett 30-tal företagscenter runt om i landet. Alltid tillgängliga för att hjälpa dig. 
Våra kärnvärden enkelhet, tillit och utveckling genomsyrar allt vi gör i våra relationer till kunder, partners och våra medarbetare. 

Dialects vision är att vara Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar.

 

Välkommen som kund till Dialect!

Dialect2020_Logotype kopia_Dialect_Logotyp2020_Black_Coral kopia.tif
logo_byggmastarn_black_cmyk (1) kopia.tif

VI HAR KOMPETENSEN!

Konkurrens, nya krav, ny teknik, digitaliseringen och nya utmaningar skrämmer inte oss. Tvärtom, det driver oss framåt samt hjälper oss att ständigt utvecklas, bli starkare och ännu bättre.

På Byggmästar’n i Skåne är vi öppna för nya förslag, lösningar och idéer. Vi ser möjligheter till lösningar istället för att fokusera på detaljrutiner och skapa byråkrati.

Vi har en platt organisation med få nivåer och korta beslutsvägar, vilket underlättar både för den enskilda medarbetaren och för kunden.

Sekant fastighetsservice – en fastighetspartner att lita på

Sekant Fastighetsservice startade i Malmö redan 1976 och har sedan dess levererat högkvalitativa tjänster till fastighetsägare företag och privatpersoner.
Vårt verksamhetsområde är Malmö med omnejd (upp till tre-fyra mil bort, beroende på uppdragets storlek).

Vi har som vision att vara det självklara valet när det gäller fastighetsservice i Malmö med omnejd. Därför försöker vi ständigt överträffa kundens förväntningar med vår service.

sekant kopiera.tif
bottom of page